Hohtokeilaus

Anna musiikin, valojen ja tunnelman tempaista mukaan!

Hohtokeilauksessa pidetään hauskaa, peukutetaan kaveria ja iloitaan yhdessä kaadoista. Rata 57 haluaa tarjota rennon ja hyväntuulisen kohtaamispaikan, johon hohtokeilaus kaveriporukalla soveltuukin
loistavasti. Yritä kaatoa, nauti illasta, laita tanssiksi ja testaa erinomaisia cocktailejamme!

pe klo 16 - 22
30 €/h
la klo 15 - 22
30 €/h
Sporttipassi (ePassi), Smartum ja Edenred – käyvät keilauksen, biljardin ja snookerin maksamiseen. Muista vaihtaa liikuntarahat lahjakortiksi mikäli ne ovat menossa vanhaksi. Näin saat vuoden lisää käyttöaikaa liikuntarahallesi!

Kilpakeilaus

Kilpakeilaus onnistuu Rata 57:n kymmenellä radalla erinomaisesti. Järjestä seurasi kisat Rata 57:ssa! Meiltähän löytyy hotellikin saman katon alta! Voit vuokrata itsellesi myös oman kaapin, missä säilyttää keilavarusteita. Meiltä löytyy pukuhuoneet Sinulle, joka haluat keilata hieman enemmän kuin virkistysmielessä. Olet tervetullut järjestämään leikkimielisiä kisoja ystävien ja kollegoiden välillä!

ma - to klo 16-20
20 €/h
ma-pe klo 10-16
18 €/h
la klo 12-15
20 €/h
Opiskelija/eläkeläinen
15 €/h
Keilakengät
1,50 €/ pari
(Opiskelijat & eläkeläiset kengät ilmaiseksi)Sporttipassi (ePassi), Smartum ja Edenred – käyvät keilauksen, biljardin ja snookerin maksamiseen.Muista vaihtaa liikuntarahat lahjakortiksi mikäli ne ovat menossa vanhaksi. Näin saat vuoden lisää käyttöaikaa liikuntarahallesi!