Näyttävät tilat
kaikkiin juhliin

Rata57 Tähdet

Rata 57:sta löytyy erilaisia tiloja, sekä näyttävät puitteet juhliin hohtokeilauksen ja erilaisten aktiviteettien parissa. Muistathan ainutlaatuisen Karaokehuoneemme, jossa voimme taata, että tunnelma nousee kattoon jo tilaan astuessasi!

Rata 57 on tietenkin mahdollista vuokrata myös kokonaan omalle ryhmällesi. Tilaa kauttamme esim. bilebändi, DJ, baarimestari, pokeripöytä vetäjällä, karikatyyritaiteilija, niin se on siinä! Älä unohda pakohuoneita, jotka löytyvät samasta rakennuksesta! Lisäksi Teatteri Provinssin etkot ja jatkot järjestät ruokailuineen myös meillä Terassi-Kabinetissamme.

Muistathan, että samasta rakennuksesta löytyy myös edullinen Hotel Salora, joten juhlat voivat jatkua pidempäänkin!

Saunatilaamme mahtuu noin 20 henkilöä mukavasti viettämään iltaa. Aloita aktiviteeteilla Radalla tai tule saunan jälkeen pelaamaan ystävien kanssa! Toivotamme myös Padel-pelaajat Radalle rentoutumaan ja järjestämään illanistujaisia!

Yksityisissä juhlatiloissamme järjestät juhlat jopa 130 hengelle! Pienempiä tilojamme yhdistämällä voitte järjestää yksityistiloissamme tapahtuman noin 30 henkilölle. Lisäksi Astrum Keskuksen suuri juhlatila, Astrum Areena, on mahdollista oven avauksella yhdistää Rata 57:n tilojen kanssa. Hohtokeilaustakin on mahdollista järjestää oman porukan kanssa sillä kaksi rataa voidaan erottaa muista radoista!

Juhliin on mahdollista varata herkulliset tarjoilut. Juhlaruokailua voi nauttia yksityisissä juhlatiloissa, ravintola-alueella tai keilaradoilla hohtokeilauksen yhteydessä. Tiedustelu menuja!

Myös juomien tilaaminen onnistuu kätevästi. Yksityistiloihin tai radoille voidaan kattaa juomacoolerit etukäteen. Kaikki tilamme ovat anniskelualuetta, joten omien juomien nauttiminen ei näissä tiloissa ole mahdollista.

Yrityksille

TÄYDEN PALVELUN YRITYSJUHLAT

Valitse mieleisesi menu, loistavat cocktailit sekä tarpeillesi sopivat tilat. Meiltä löytyy myös aktiviteetteja moneen makuun: Hohtokeilaus, Darts, Osua Laaka pöytäcurling, biljardi ja snooker sekä tietenkin ainutlaatuinen karaokehuoneemme! Mainitsimmeko jo Pakohuoneet?  Yhdistä tähän vielä lisäaktiveetit, kuten DJ, bändi, baarimestari opettamaan cocktailien tekoa, tai pokerikisat niin kiitoksia satelee tapahtuman järjestäjälle!

Ota yhteyttä

Ryhmille

JUHLAT KOKO PORUKALLE

Kauden päättäjäiset tai kollegoiden yhteinen illanvietto tulossa? Järjestä tilaisuus hohtokeilauksen ja muiden aktiviteettien merkeissä! Rata 57:n keilaviihdekeskuksessa kausi kruunataan hauskoilla aktiviteeteilla herkullisilla tarjoiluilla höystettynä. Kaikki yhdestä paikasta, samalla varauksella, tietenkin. Järjestäjänä sinä pääset helpolla ja porukka nauttii herkuista sekä onnistumisista hohtokeilaradoilla! Todellinen Win-Win-tilanne!

Polttarit

BILEET POLTTARI-SANKARILLE

Hohtokeilausta, karaokea, dartsia, bilistä ja tietenkin reaktionopeutta, joka varmastikin muuttuu illan pidetessä! Tule Rata 57:n isoihin tiloihin tai vuokraa esim. sikarihuone tai terassi! Miksi ei näitä kaikkia isommallekin seurueelle!

Saunaillat

SAUNAILTA KAIKILLA HERKUILLA

Tule saunatilaamme, josta voit lähteä huvittelemaan ennen tai jälkeen! Saunatilaan mahtuu noin 20 henkilöä. Täällä voit myös kaveriporukan kanssa saunan yhteydessä katsoa peliä! Me olemme ylpeitä veronmaksajia, joten Yle näyttää isot kilpailut, mutta voit halutessasi kirjautua omilla tunnuksillasi omalle kanavapaketillesi! Tarjoilut odottavat tarvittaessa tilassa! Saunatiloissamme ei voi nauttia omia juotavia vaan toimitamme tilaan teille sopivat juotavat!

Omat juhlat

IKIMUISTOISET YKSITYISJUHLAT

Vietä synttärit, läksiäiset, illanistujaiset, kisakatsomo tai muut juhlat yksityistiloissamme, kuten sikarihuone, terassi tai saunatila. Rata 57:n keilaviihdekeskuksesta löydät erilliset juhlatilat sekä näyttävät puitteet juhliin hohtokeilauksen ja biljardin tai vaikka karaoken parissa – tai ilman.

Lapsille

VAUHDIKKAAT LASTEN SYNTTÄRIT

Jätä järjestelyt meille! Keilasynttäripaketit sisältävät sekä keilailun,herkut että siivouksen ja tietenkin lahjan päivänsankarille! Lahjat ja herkut avataan ja syödään omassa tilassa, jossa seurue saa olla rauhassa kavereiden kanssa. Haastakaa vielä toisenne nopeausreaktiopelissä ennen kotiinlähtöä, tietenkin ilman lisämaksua!

Karkkikeila
16,00 €/hlö
Sisältää tunnin keilausta, keilakengät sekä karkit, popcorn ja sipsit, jäätelöpuikko, mehu
Ruokakeila
17,00 €/hlö
Sisältää tunnin keilausta, keilakengät, irtokarkit, pizzaslice, mehubooli, popcorn,

MONIKÄYTTÖISET TILAT

Yksityisistä juhlatiloistamme järjestät juhlat jopa 130 hengelle! Pienempiä tilojamme yhdistämällä voitte järjestää juhlat noin 30 henkilölle. Lisäksi Astrum Keskuksen suuri juhlatila, Astrum Areena, on mahdollista oven avauksella yhdistää Rata 57:n tilojen kanssa. Hohtokeilaustakin on mahdollista järjestää erikseen oman porukan kanssa sillä kaksi rataa voidaan erottaa muista radoista!

Ryhmille

Rata57 tarjoaa eri menuvaihtoehtoja ryhmille yhteistyössä ravintola Mamaksen kanssa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä